Støt

Strik en Ged

Du køber garn og opskrift, vi køber geder til verdens fattigste

Køb strikkekit Se alle gaver

Når der går ged i strikketøjet

Det verdensberømte designerpar ARNE & CARLOS vil sammen med Folkekirkens Nødhjælp og strikkeglade danskere hjælpe fattige familier i Nepal, Malawi og Cambodja.

Derfor har parret udviklet helt nye og spændende strikkeopskrifter på hue, vanter og sweatre til både børn og voksne.

”Det er vigtigt at kunne gøre noget godt ude i verden og hjælpe, hvor man kan. Vi hører ofte om klimaforandringerne, krige og konflikter, og jeg synes, der er vigtigt at bidrage og tage et ansvar,” siger strikkeduoen.

Se også: Julegaver - vi har gjort det nemt for dig!

Sådan fungerer det

Gedestrikket kan købes hos Yarnfreak enten online eller i deres butik på Ingerslevs Plads 2 i Århus.

12 % af salgsprisen går til Folkekirkens Nødhjælps gedeprojekter i verdens fattigste lande.

Køb dit gedestrik her

Læs mere om Folkekirkens Nødhjælps gedeprojekter her.

Om ARNE & CARLOS

Den norske strikkeduo har udgivet ti strikkebøger på 16 forskellige sprog. Til dagligt bor de i Valdres, 170 kilometer nord for Oslo, men det meste af året rejser de verden rundt til strikkemesser og workshops. ARNE & CARLOS har samarbejdet med topdesignere som danske Henrik Vibskov og franske Comme des Garçons, og parret har deres egen YouTube-kanal, hvor de deler ud af alt fra tips og tricks til at strikke sokker til en rundtur i deres smukke have og deres rejser rundt i verden.

Læs mere her.

Om Yarnfreak

Yarnfreak er et farverigt univers med håndfarvet garn og lækkert strik og hækleri. Garnbutikken ligger lige ved det livlige marked på Ingerslevs Boulevard, og hylderne er fyldt med herligt garn, uundværligt tilbehør og et særligt udvalg af internationale strikkemagasiner.

Om garnet

Sweater, hue og vanter er strikket af norsk Tinde pelsuldgarn fra Hillesvåg. Garnet kan sammenlignes med garn fra svenske Gotlands-får, idet kvaliteten er høj og levetiden lang. Det betyder, at du kan have glæde af dit strik i mange år samtidig med, at du får et bæredygtigt produkt. Om ulden fortæller ARNE & CARLOS, at den er særlig god til det skandinaviske klima, fordi det er så varmt og lækkert.

Se garnet fra Hillesvåg Ullvarefrabrikk

Lige nu